Opel Grandland X

1.2 Turbo Innovation 130 Pk, Airco/ECC, Leer, Navigatie, Camera, Trekhaak,
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 121.292 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    SG-176-H
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2018
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingLeder
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)448 X 186 X 163
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Deze Opel Grandland X gaat met gemak nog vele, vele, vele tienduizenden kilometers mee. Energiek rijgedrag, fraaie uitstraling en een plezier om in te rijden, deze Opel Grandland X. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Een goede zithouding is wel zo prettig. Daarom is deze auto voorzien van comfortstoelen. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Bij deze Opel Grandland X is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Voor en achter: iedereen dezelfde luxe. Vandaar de verwarmde achterbank. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de DAB-ontvangst. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Opel met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal!

    Zoals u mag verwachten van deze Opel Grandland X is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands ‘botswaarschuwing′, treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

    Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.


    Bedrijfsinformatie

    Voor alle foto's en film van deze occasion kijk op www.smitsaduard.nl voor info mailen of bellen, info@smitsaduard.nl of 050-4031566

    Bosch Car Service Smits Aduard heeft GEEN AFLEVERINGSKOSTEN !! Auto's worden gepoetst geleverd, met afleveringsbeurt, Nieuwe APK-keuring, vloermatten set, en de vermelde BOVAG garantie.
    (Alle vermelde gegevens van deze auto zijn onder voorbehoud van druk en zetfouten).

    12 Maanden BOVAG Garantie, wordt alleen in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

    Smits Aduard sinds 1969,

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verwarmd
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Apple Carplay/Android Auto
    Armsteun achter
    Garanties
    Bovag
    Nap