Opel Meriva

1.4 Turbo Design Edition Automaat, Airco/ECC,
  • Cruise control
  • electronic climate control
  • Electronic Climate Control (ECC) (CJ2)
  • Lichtmetalen velgen 6,5Jx16,7-spaaks (PWB)
  • Lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 129.718 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
24-ZVK-5
CarrosserieMPV
Bouwjaar2013
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)429 X 181 X 162
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto's om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merk je achter het stuur van deze Opel Meriva. Het is een auto uit 2013 met 129718 kilometer op de teller. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Terwijl u uw ogen op de weg houdt, kunnen de functies van het audiosysteem bediend worden via het stuurwiel. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Interval, normaal of high-speed? Bij iedere neerslag reageert de regensensor altijd op gepaste wijze! Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En deze auto heeft ook automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook als standaard uitrusting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Meriva samen. Stilstaan op een aflopend of schuin stuk weg? De hill hold control zorgt dat u probleemloos op uw plek blijft. En zodra u het gaspedaal activeert, rijdt u zo weg.

Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!


Bedrijfsinformatie

Voor alle foto's en film van deze occasion kijk op www.smitsaduard.nl voor info mailen of bellen, info@smitsaduard.nl of 050-4031566

Bosch Car Service Smits Aduard heeft GEEN AFLEVERINGSKOSTEN !! Auto's worden gepoetst geleverd, met afleveringsbeurt, Nieuwe APK-keuring, vloermatten set, en de vermelde BOVAG garantie.
(Alle vermelde gegevens van deze auto zijn onder voorbehoud van druk en zetfouten).

12 Maanden BOVAG Garantie, wordt alleen in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

Smits Aduard sinds 1969,

Opties
Cruise control
electronic climate control
Electronic Climate Control (ECC) (CJ2)
Lichtmetalen velgen 6,5Jx16,7-spaaks (PWB)
Lichtmetalen velgen 16"
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Bovag