Renault Clio

0.9 TCe Zen Airco, Navigatie,
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Airco
  • Cruise control
  • Navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 105.973 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
SP-547-H
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurDonker zwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 173 X 145
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

De tijd dat Franse auto's alléén maar mooi waren, ligt al heel lang achter ons. Subliem rijgedrag, innovatieve extra's en een vriendelijke prijs zijn inmiddels standaard. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Verder is de Renault uitgerust met: LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

De bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. Sleutelloos instappen en wegrijden! De keyless start herkent de elektronische sleutel in uw bezit en start de motor met een druk op de knop. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

In de Renault Clio heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!


Bedrijfsinformatie

Voor alle foto's en film van deze occasion kijk op www.smitsaduard.nl voor info mailen of bellen, info@smitsaduard.nl of 050-4031566

Bosch Car Service Smits Aduard heeft GEEN AFLEVERINGSKOSTEN !! Auto's worden gepoetst geleverd, met afleveringsbeurt, Nieuwe APK-keuring, vloermatten set, en de vermelde BOVAG garantie.
(Alle vermelde gegevens van deze auto zijn onder voorbehoud van druk en zetfouten).

12 Maanden BOVAG Garantie, wordt alleen in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

Smits Aduard sinds 1969,

Opties
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airco
Cruise control
Navigatiesysteem full map
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterspoiler
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Bovag
Nap