Renault Mégane

1.2 TCe GT-Line 130 Pk, Airco/ECC, Navigatie, Trekhaak,
  • Airco (automatisch)
  • Cruise control
  • LED koplampen
  • Lichtmetalen velgen 17"
  • Navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 127.484 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
PN-093-D
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurDonker zwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingKunstleer
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)436 X 181 X 144
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Styling en comfort van Franse auto's zijn legendarisch, nog altijd. Maar oh-la-la, de prestaties en rijkwaliteiten maken misschien nog wel meer indruk dan ooit! In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De bediening van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Cruise control is ook een van de meegeleverde opties. De Renault is standaard voorzien van: sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

In de Renault Mégane heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij de veiligheidssystemen van deze Renault hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Rempedaal, handrem - allemaal niet meer nodig bij stilstaan op een helling. De hill hold control zet 'm onbeweeglijk en veilig vast tot u weer gas geeft.

Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Voor alle foto's en film van deze occasion kijk op www.smitsaduard.nl voor info mailen of bellen, info@smitsaduard.nl of 050-4031566

Bosch Car Service Smits Aduard heeft GEEN AFLEVERINGSKOSTEN !! Auto's worden gepoetst geleverd, met afleveringsbeurt, Nieuwe APK-keuring, vloermatten set, en de vermelde BOVAG garantie.
(Alle vermelde gegevens van deze auto zijn onder voorbehoud van druk en zetfouten).

12 Maanden BOVAG Garantie, wordt alleen in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

Smits Aduard sinds 1969,

Opties
Airco (automatisch)
Cruise control
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
Navigatiesysteem full map
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Garanties
Bovag