Opel Astra

1.0 Turbo Online Edition 105 Pk, Airco/ECC,
  • Airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 100.444 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XD-468-B
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurLicht wit
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)439 X 181 X 149
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Opel zet zichzelf neer als het vooruitstrevende merk voor een brede groep liefhebbers. 'De toekomst is voor iedereen' zeggen ze, en dat is precies waar het om gaat. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Audio aan/uit? Andere zender? Volgende track? Even klikken via de audiobediening op het stuur en het is geregeld. Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze Opel Astra zonder problemen op z'n plaats. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. De uitrusting van deze Opel is met cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

In de Opel Astra heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!


Bedrijfsinformatie

Voor alle foto's en film van deze occasion kijk op www.smitsaduard.nl voor info mailen of bellen, info@smitsaduard.nl of 050-4031566

Bosch Car Service Smits Aduard heeft GEEN AFLEVERINGSKOSTEN !! Auto's worden gepoetst geleverd, met afleveringsbeurt, Nieuwe APK-keuring, vloermatten set, en de vermelde BOVAG garantie.
(Alle vermelde gegevens van deze auto zijn onder voorbehoud van druk en zetfouten).

12 Maanden BOVAG Garantie, wordt alleen in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

Smits Aduard sinds 1969,

Opties
Airco
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Armsteun voor
Garanties
Bovag