Opel Grandland X

1.6 Turbo Business Executive Automaat, 180 Pk, Airco/ECC, Navigatie,
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control
  • Dodehoek detector
  • electronic climate control
  • kunstlederen/stof bekleding
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 121.603 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
G-163-KL
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurLicht wit
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)448 X 186 X 163
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Goede prestaties, aantrekkelijke extra's en perfect onderhouden: deze Opel Grandland X stelt zich graag aan u voor! De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Neem plaats achter het stuur en ervaar de weldaad van de ergo active comfortstoelen. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij DAB-ontvangst. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Opel met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze Opel hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!


Bedrijfsinformatie

Voor alle foto's en film van deze occasion kijk op www.smitsaduard.nl voor info mailen of bellen, info@smitsaduard.nl of 050-4031566

Bosch Car Service Smits Aduard heeft GEEN AFLEVERINGSKOSTEN !! Auto's worden gepoetst geleverd, met afleveringsbeurt, Nieuwe APK-keuring, vloermatten set, en de vermelde BOVAG garantie.
(Alle vermelde gegevens van deze auto zijn onder voorbehoud van druk en zetfouten).

12 Maanden BOVAG Garantie, wordt alleen in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

Smits Aduard sinds 1969,

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
Dodehoek detector
electronic climate control
kunstlederen/stof bekleding
Lichtmetalen velgen 18"
Navigatiesysteem full map
Rijstrooksensor met correctie
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Garanties
Bovag