Opel Mokka

1.2 Edition Airco, Navigatie, Camera,
  • Airco
  • alternatieve metaalkleur
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control
  • LED koplampen
  • Lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 7.060 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-874-TS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)415 X 179 X 154
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Het interieur van deze Opel Mokka beschermt jouw als een veilige cocon. Het onderstel is ontworpen om de scherpste bochten en de slechtste wegen aan te kunnen en de motor reageert alert op ieder commando. Deze auto uit 2022 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 7060 kilometer. Een krachtige driecilinder benzinemotor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Verder is de Opel uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen.

Met het digitale dashboard in deze auto kunt u de interface van uw cockpit personaliseren. Aan boord: een uitstekend audiosysteem met DAB-radio: hoge kwaliteit en veel zenderkeus. Maximumsnelheid? Even de cruise control instellen en u blijft perfect binnen de marges. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Natuurlijk behoren lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. In deze Opel vinden we verder een hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!


Bedrijfsinformatie

Voor alle foto's en film van deze occasion kijk op www.smitsaduard.nl voor info mailen of bellen, info@smitsaduard.nl of 050-4031566

Bosch Car Service Smits Aduard heeft GEEN AFLEVERINGSKOSTEN !! Auto's worden gepoetst geleverd, met afleveringsbeurt, Nieuwe APK-keuring, vloermatten set, en de vermelde BOVAG garantie.
(Alle vermelde gegevens van deze auto zijn onder voorbehoud van druk en zetfouten).

12 Maanden BOVAG Garantie, wordt alleen in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

Smits Aduard sinds 1969,

Opties
Airco
alternatieve metaalkleur
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 16"
Rijstrooksensor met correctie
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side achter
Garanties
Bovag