Opel Astra

Sports Tourer 1.0 Business+ 105 Pk, Airco, Navigatie,
  • Airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control
  • Navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 154.461 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
KH-969-S
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2016
KleurLicht grijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)470 X 181 X 151
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Opel laat jaar in, jaar uit zien dat hoge Duitse kwaliteit toch een heel schappelijk prijskaartje kan hebben. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De comfortstoelen zorgen voor precies de juiste zit, hoe lang de rit ook is. Bij de uitrusting van deze Opel horen onder meer LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het full map navigatiesysteem. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Ook DAB ontvangst, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Opel. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Opel in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Bedrijfsinformatie

Voor alle foto's en film van deze occasion kijk op www.smitsaduard.nl voor info mailen of bellen, info@smitsaduard.nl of 050-4031566

Bosch Car Service Smits Aduard heeft GEEN AFLEVERINGSKOSTEN !! Auto's worden gepoetst geleverd, met afleveringsbeurt, Nieuwe APK-keuring, vloermatten set, en de vermelde BOVAG garantie.
(Alle vermelde gegevens van deze auto zijn onder voorbehoud van druk en zetfouten).

12 Maanden BOVAG Garantie, wordt alleen in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

Smits Aduard sinds 1969,

Opties
Airco
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control
Navigatiesysteem full map
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera (UVC)
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Garanties
Bovag