Volkswagen Scirocco

1.4 TSI Highline Plus 160 Pk, Airco,/ECC,
  • "Climatronic" (9AK)
  • 18" LMV "Interlagos" 235/40 (PJ3)
  • Airco (automatisch)
  • Cruise control
  • Elektrisch glazen panorama-dak
  • Lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2011
Kilometerstand 150.637 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
72-PFS-8
CarrosserieCoupe
Bouwjaar2011
KleurLicht grijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren3
Afmetingen in cm (L B H)426 X 182 X 141
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Het zijn de unieke kwaliteiten van een Volkswagen die zorgen dat hun berijders zo trouw zijn aan het merk. Dat blijkt ook weer bij deze Scirocco, met zijn doordachte ontwerp en zijn hoogwaardige bouwkwaliteit. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Scirocco, bijvoorbeeld. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels en neerklapbare achterbank.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Volkswagen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Cruise control is aanwezig; prettig voor de lange einden. Ook is de Volkswagen uitgerust met: automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

In de Volkswagen Scirocco heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Als extra optie is deze auto voorzien van een bandenspanningscontrolesysteem. Dat betekent: meer veiligheid en minder kosten. Heuvelop stilstaan was vroeger een kunstje. Met de hill hold control gaat het volautomatisch.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.


Bedrijfsinformatie

Voor alle foto's en film van deze occasion kijk op www.smitsaduard.nl voor info mailen of bellen, info@smitsaduard.nl of 050-4031566

Bosch Car Service Smits Aduard heeft GEEN AFLEVERINGSKOSTEN !! Auto's worden gepoetst geleverd, met afleveringsbeurt, Nieuwe APK-keuring, vloermatten set, en de vermelde BOVAG garantie.
(Alle vermelde gegevens van deze auto zijn onder voorbehoud van druk en zetfouten).

12 Maanden BOVAG Garantie, wordt alleen in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

Smits Aduard sinds 1969,

Opties
"Climatronic" (9AK)
18" LMV "Interlagos" 235/40 (PJ3)
Airco (automatisch)
Cruise control
Elektrisch glazen panorama-dak
Lichtmetalen velgen 17"
Lichtmetalen velgen 18"
Achterbank neerklapbaar
Adaptief demping systeem
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Garanties
Bovag
Nap